Září 2011

21.11.2011 10:22

TJ SK LHOTA

 

A tým

Ke druhému venkovnímu zápasu do Dobříše odjelo družstvo i s fanoušky netradičně autobusem. V utkání rozdílných poločasů se lhotečtí ujali vedení gólem Vitáska již ve 13. minutě, ale zanedlouho soupeř vyrovnal. V první půli byla Lhota nebezpečnější, ve druhé se role obrátili a více hrozili domácí. Také proto je bod z cizího hřiště úspěchem. Jediná nepříjemnost potkala mužstvo s fanoušky na zpáteční cestě, kdy se autobus stal součástí lehké dopravní nehody. Čtvrté kolo připravilo pro a-tým soupeře ze spodku tabulky: SK Hvozdnice. Soupeř nepředvedl žádný oslnivý výkon. Hosty nalomila již branka Zadáka se třetí minuty. Následná převaha domácích vygradovala po půlhodině hry, kdy se trefil opět Zadák. Ten dokonal hattrick hned po přestávce. Zajímavostí je, že kanonýr měl jet s béčkem do Švermova, ale na poslední chvíli realizační tým rozhodl o jeho startu proti Hvozdnici. Obranu hostů pokořili ještě Vitásek s Mantlíkem a tak přispěli k výhře 5.2. Hosté snižovali za již rozhodnutého stavu. Také v utkání v Hostouni byli lhotečtí lepší. V dalším souboji proti týmu z Kladenska se áčko ujalo vedení po půlhodině hry zásluhou Vitáska. Právě on ale neproměnil další dvě šance. Po přestávce se hra vyrovnala a domácí se hnali za vyrovnáním. K němu došlo až pět minut před koncem po průniku mezi lhoteckými stopery. V hektickém závěru promarnil Podraný šanci na rozhodnutí a tak si Lhota odvezla pouze bod. Zatím poslední zápas přinesl derby proti Čechii Velká Dobrá. Také třetí domácí vystoupení skončilo jasnou výhrou. Skóre otevřel krásnou bombou Rychlý. Druhého gólu docílil dobře hrající Vitásek. Hosty zlomila třetí branka po dorážce Chaloupky ve 32. minutě. Velká Dobrá během zápasu mnoho neukázala. Výjimkou je branka a malé zdramatizování z 45. minuty. Naděje Čechie netrvali dlouho. Již deset minut po půli se prosadil opět Vitásek a bůra dovršil Mantlík. Rozdíl ve skóre mohl být daleko vyšší, pokud by lhotečtí nespálili hromadu šancí.

Áčko je po šesti kolech na páté pozici v tabulce I:A třídy. Dosud lhotečtí získali 11 bodů. Tuto sezónu není tabulka vyrovnaná jako v předešlých letech, takže odstup od sestupových příček je znatelný. Cílem áčka je hrát v horní polovině tabulky a bez sestupových starostí.

 

MFK Dobříš - SK Lhota 1:1 (1:1) Branka Lhoty: Vitásek

SK Lhota – SK Hvozdnice  5:2 (2:0) Branky Lhoty: Zadák 3x, Vitásek, Mantlík

Sokol Hostouň - SK Lhota 1:1 (0:1) Branka Lhoty: Vitásek

SK Lhota – FC Čechie Velká Dobrá 5:1 (3:1) Branky Lhoty: Vitásek 2x, Mantlík, Chaloupka, Rychlý

 

B tým

Béčko vstoupilo do mistrovské sezóny domácím zápasem se silným Buštěhradem. Kvalitní výkon přinesl poločasové vedení pouze 1:0, přestože šancí bylo více. Po přestávce ožili hosté a ze svého tlaku dokázali vyrovnat. V závěru utkání, které rozhodl dvěmi trefami Josef Procházka, se projevila větší zkušenost lhoteckého béčka. Ve druhém kole čekal další nepříjemný protivník Baník Švermov. Již ve čtvrté minutě kopali hosté penaltu po faulu na Mačuru. Jenže Dolejšovi ji chytil domácí gólman a tak šli do vedení domácí. Lhotečtí dokázali odpovědět ještě před přestávku. V závaru po rohovém kopu dotlačil míč do brány Stádník. Druhá půle již góly nepřinesla, takže se soupeři rozešli smírně. Zápas proti SK Doksy byl rozhodnut hodně rychle. Již v páté minutě nalomil sebevědomí hostů Vinecnc gólem z přímého kopu a už ve dvacáté minutě vedla Lhota 4:0. Hosté následně snížili z přísné penalty, ale dále se trefovali jen domácí a skóre narůstalo až na stav 9:1. Přitom lhotečtí stačili pěknou řadu šancí ještě zahodit. Poslední souboj svedlo béčko na hřišti rezervy Stochova, kde se mu tradičně nedaří. Lhota začala náporem, z nichž vytěžila několik šancí. Jenže góly nedala a tak se prosadili domácí. Po chvíli vyrovnal Vincnec krásnou brankou z přímého kopu.. Nejdramatičtější část utkání se odehrála těsně před přestávkou. Domácí opět proměnili jeden ze svých brejků, ale pouhou minutu na to byl ve vápně podražen Anděl a Vincenc z penalty vyrovnal. Ve druhém poločase již šance k vidění nebyly a tak utkání dospělo k remíze.

Béčko získalo ze čtyř zápasů 8 bodů a drží 5. místo v tabulce III. třídy. Pouze první Slavoj vyhrál všechny své zápasy, ostatní týmy před Lhotou mají 9 bodů. Béčko by mělo hrát v horní polovině tabulky.

 

SK Lhota B – SK Buštěhrad 3:1 (1:0) Branky Lhoty: J. Procházka 2x (1 z pen.), Dolejš z pen.

Baník Švermov - SK Lhota B 1:1 (1:1) Branka Lhoty: Stádník

SK Lhota B – SK Doksy B 9:1 (5:1) Branky Lhoty: I. Horák 4x, J. Procházka 2x, Dolejš 2x Vincenc

Baník Stochov – SK Lhota B 2:2 (2:2) Branky Lhoty: Vincenc 2x (1 z pen.)

 

Dorost

Také dorost vstoupil do mistrovské sezóny. Na úvod hostil celek Libušína. Ve slušném utkání dospěla první půle k nerozhodnému výsledku 2:2. Po pauze se prosadili pouze na  brejky hrající hosté, kteří utkání dovedli k výhře 4:2. Ve druhém kole měla Lhota volný los a v následujícím hrála se Švermovem opět na domácí půdě. Mladý tým Švermova na Lhotecké nestačil a podlehl jednoznačně 6:1. Sérii domácích zápasů dokončili dorostenci vloženým 14.kolem proti silným Tuchlovicím. Kvalitní utkání dospělo ke spravedlivé remíze 2:2. Pro první Tuchlovice je remíza zatím jedinou ztrátou. První venkovní utkání odehráli dorostenci ve Zvoleněvsi. Nepovedený zápas začal několika spálenými šancemi. Po zaváhání Lhotecké obrany se však radovali domácí. Lhota v první půli vyrovnala, ale opět jí srazil gól z brejku. Druhá půle vyrovnání nepřinesla, naopak se trefili domácí únikem do otevřené obrany.

V pěti kolech sehrál dorost 4 zápasy, ve kterých získal 4 body. Tento bodový zisk řadí Lhotu na 10. místo, které neodpovídá představám týmu. Dorostenci se zajisté budou snažit o zlepšení svého postavení.

 

SK Lhota  - Baník Libušín 2:4 (0:1)

SK Lhota - Baník Švermov 6:1 (3:1)

SK Lhota – TJ Tuchlovice 2:2 (1:1)

Slvaoj Zvoleněves– SK Lhota 3:1 (2:1)

 

Přípravka

Nejmladší lhotecké družstvo má za sebou tři utkání. Všechny byly bohaté na branky. Na úvod hostila Lhota celek JFK Velké Přílepy. Jednoznačné utkání dospělo k vysokému vítězství 11:1. Zajímavější zápas sehrála přípravka na hřišti SK Doksy. V první půli se soupeři přetahovali o vedení, které nakonec připadlo Doksům. Ve druhé už se trefovali pouze domácí. Utkání skončilo výsledkem 8:4. Divoký výsledek má i poslední zápas mladých fotbalistů. Novo Kladno přehrávalo lhotecké 4:0 po půli. Ti se pak přeci jen zlepšili a silnému protivníkovi podlehli 4:9.

 

SK Lhota – JFK Velké Přílepy 11:1 (6:1)

SK Doksy – SK Lhota 8:4 (5:4)

SK Lhota – Novoměstský Kladno A 4:9 (0:4)

 

Kvalifikace mistrovství evropy žen do 17 let

Ve středu hostí stadion SK Lhota utkání 1. fáze kvalifikace ME žen do 17 let. V 1. fázi kvalifikace jsou reprezentace rozlosovány do čtyřčlenných skupin, které se hrají formou turnaje. Ve Lhotě se střetnou reprezentační výběry Běloruska a Estonska. V dané skupině jsou dále celky České republiky a Belgie.

 

Zpět