Starší žáci - začátek sezóny

27.07.2015 17:53

Vážení hráči, rodiče a přetelé SK Lhota - starší žáci.

Dovolte mi pár informací ohledně nadcházející sezony, na kterou se doufám všichni těšíte (rodiče) a pilně připravujete (hráči)!!

Tréninky začnou v pondělí 3.8.2015 od 16:30. Z důvodu postupu A-týmu SK Lhota do vyšší soutěže bylo potřeba upravit program obsazení hřiště. Já bych rád zachoval minimum dvou tréninků týdně (přes prázdniny se pokusíme udělat i tři), tak jsme museli přesunout úterní termín na pondělí., čtvrtek zůstává. V případě možnosti a dostatečného počtu hráču zkusíme připojit i středu s tím, že by šlo spíše o fyzickou přípravu. Tak jako tak, krom prvního tréninkužádám všechny, aby byli připraveni na trénink na hřiště nebo na běhání v lese! Zápasy začínají od 30.8.2015, moc času na fyzickou přípravu tedy nemáme. Změnu zaznamenal i termín domacích zápasů - budou to soboty od 10:15 (rozpis je již na webu). Prosím o minimálně stejnou spolupráci při vyplnování docházky a omluvenek na všechny tréninky a zápasy jako v minulé sezoně!

Jakub Jiránek z osobních důvodů skončil a nahradí ho Zdeněk Roček. Z pracovních důvodů by se ale hodila další pomocná ruka, proto kdyby měl někdo zájem se nějakým způsobem podílet na organizaci týmu, budeme jenom rádi.

Tréninky budou ze začátku zaměřeny hlavně na fyzickou přípravu. S blížícím se termínem prvního zápasu se orientace změní na herní přípravu. Součástí tréninků budou i teoretické informace ohledně stylu hry, který bychom rádi praktikovali. Některé informace mohou být ze začátku trochu komplikovanější, proto rádi vše vysvětlíme znovu, i po telefonu mimo tréninkový čas.

Věřím, že energii, nabranou během prvního prázdninového měsíce, využijeme pro maximální nasazení a celkový úspěch týmu.

Na všechny se moc těším. s pozdravem,

 Jura Stolár

 
 
 
 

 

Zpět