Srpen 2011

21.11.2011 10:21

TJ SK LHOTA

 

A tým

Během přípravné fáze sehrálo áčko SK Lhota tři přátelská utkání. První se odehrálo ve Bělči proti týmu Družce, která byla posílena o dva hráče Dokes. Zápas bylo možné označit výrazem „pouťák“. Nepřesvědčivý výkon vedl k nerozhodnému výsledku 3:3. Druhý přátelský zápas se odehrál v Rudě proti účastníkovi krajského přeboru Novému Strašecí. Za trvalého deště dospělo kvalitní utkání k vysokému výsledku 4:2 ve prospěch Strašecí. Pod něj se podepsali mimo jiné i chyby obou gólmanů. Ke generálce před mistrovskou sezónou zajeli lhotečtí na hřiště TJ Unhošť. Nováček okresního přeboru, který se navíc nesešel v nejsilnější sestavě, nebyl důstojným soupeřem. První poločas přinesl čtyři branky v síti domácích a druhý se následně pouze dohrával. Divoký výsledek 7:3 naznačuje nepříliš vysokou kvalitu zápasu.

Do mistrovské sezóny vstoupili hráči áčka na půdě SK Slaný. Aktivnější a hlavně bojovnější domácí se ujali vedení z dorážky již v šesté minutě. Vyrovnání přišlo hned v zápětí, kdy se hlavou trefil Vitásek. Jenže i domácí dokázali na vyrovnání zareagovat a úvodní poločas vyhráli. Po pauze byla Lhota přeci jen aktivnější, ale převaha nevedla k vyrovnání ani přes velké množství centrů do pokutového území. Naopak domácí neustále podnikali brejky a každý jejich výpad hrozil gólem. Po jednom z nich útočník soupeře utekl obraně. Jeho první střelu dobře chytající brankář Šimek vyrazil, jenže domácí forvard se dostal k snadné dorážce do prázdné branky. Snížení skóre přinesl centr, který proletěl na zadní tyč k Josefovi Procházkovi a ten se hlavou nemýlil. K vyrovnání byli lhotečtí nejblíže po zaváhání domácího gólmana Cílka. Zdeněk Podraný měl před sebou prázdnou bránu, ale jeho dorážku dokázal zablokovat domácí obránce. Následně došlo k potrestání otevřené obrany a zpečetění výsledku na stavu 4:2.

Povedenější utkání sehráli borci áčka v druhém kole, v němž přivítali nováčka ze Hřebče. Hosté poprvé inkasovali již ve 13. minutě, kdy po úniku Asníka skóroval s trochou štěstí Podraný. Trvalou lhoteckou převahu zužitkoval před koncem poločasu Vitásek. Dvoubrankové vedení zajistil po pěkné individuální akci. Do přestávky ovšem došlo k zaváhání obrany Lhoty a snížení skóre na rozdíl jedné branky. V tu chvíli ještě mrzelo několik zahozených šancí. Také v úvodu druhé půle se prosadil Podraný, když pohlednou akci vyšperkoval drzou kličkou brankáři a zvýšil na 3:1. I nadále byla Lhota aktivnější a tak před koncem utkání opět po pěkné individuální akci zpečetil výsledek Zadák

 

Přípravná utkání

SK Lhota – SK Družec 3:3 (1:2)

SK Nové Strašecí – SK Lhota 4:2 (2:1)

TJ Unhošť – SK Lhota, 3:7 (0:4)

 

Mistrovská utkání

SK Slaný - SK Lhota 4:2 (2:1) Branky Lhoty: Vitásek, J. Procházka

SK Lhota – SK Hřebeč 4:1 (2:1) Branky Lhoty: Podraný 2x, Vitásek, Zadák

 

B tým

Béčko sehrálo jediný přípravný zápas na umělé trávě v Rynholci proti rezervě Lánů. V nepříliš povedeném utkání měli sice lhotečtí územní převahu, jenže nebezpečnější byl soupeř, který hrozil z řady brejků. V prvním poločase potrestali Lany zaváhání lhoteckých dvakrát a totéž se jim povedlo i ve druhé části Za Lhotu snižovali Zázvorka a Dolejš z penalty.

 

SK Lány B - SK Lhota B 4:2 (2:0)

 

Dorost

Dorost sehrál prozatím jediné přípravné utkání v Kolči proti Brandýsku. V zápase se projevila nesehranost Lhoty a kvalitní tým Brandýsku vyhrál jednoznačným poměrem 6:1.

 

FK Brandýsek - SK Lhota 6:1 (1:0)

 

Minirepublikové mistrovství starší přípravky

V sobotu 24.9.2011 hostí stadion SK Lhota turnaj starších přípravek. Do turnaje, který organizuje SK Kladno ve spolupráci s firmou Sport Invest, se přihlásilo 9 týmů: Admira Praha, FK Baník Most, FC Hradec králové, SK Kladno, FK Mladá Boleslav, 1. FK Příbram, Ravel Ústí nad Labem, SK Slávia Praha, SK Dynamo České Budějovice.První utkání začíná v 9:00 a poslední zápas bude končit před třetí hodinou odpoledne.

 

 

 

Zpět