SK LHOTA - VŠENORSKÝ SK (Kladenský deník o 5. kole I.A třídy)

25.09.2014 10:54

Kanár zazpíval, Mikolanda pohladil duše fanoušků

Lhota - Tuchlovice 0:3. Domácí si nachystali překvápko v podobě startu Filipa Toncara (vlevo), hosté zase kanonýra Matyáše Kudelu (druhý zprava).

Lhota - Tuchlovice 0:3. Domácí si nachystali překvápko v podobě startu Filipa Toncara (vlevo), hosté zase kanonýra Matyáše Kudelu (druhý zprava). Autor: Miroslava Minářová

9.9.2014

Lhota – Tři týmy I. A třídy z Kladenska v sobotu vyhrály a Lhota se nechtěla nechat v neděli zahanbit. A povedlo se. Místní fotbalisté hráli proti Všenorům výborně a byť je kádr hostů jen odvarem hvězdného výběru z před dvou roků, je výhra 6:0 skvělým úspěchem.

 

„Byl to nejslabší soupeř s nímž jsme se utkali. Omlouvám se v duchu Letům, které jsme zdolali v první kole také snadno. Přitom Všenory přijely se stejnou sestavou, v jaké nás na jaře vyřídily. Teď jim chyběla chuť a my mohli dát mnohem víc branek. Motivoval nás výsledek Tuchlovic (vyhrály v Hradištku 9:2)," usmál se trenér Petr Cais.

Lhotě se dařilo od začátku, už do poločasu vedla 5:0. Většina branek padla po krásných kombinačních
akcích a výjimkou byla snad jen trefa Petra Mikolandy. Někdejší borec West Hamu United si po rohu našel míč na desítce a po Lafatovsku se trefil nůžkami naprosto dokonale.

Po obrátce už se prosadil po masovém střídání pouze Lukáš Havelka, se dvěma zásahy lhotecký střelec kola, hlavy si naopak drbali hlavně Maroušek, Podraný nebo střídající Nachtigal. Ti všichni měli jasné šance, ale své střely poslali mimo, do tyče nebo do břevna.

„Gólů mohlo být opravdu víc, ale to není rozhodující. Spíš mě těší, že jsme se zlepšili vzadu, to určitě. Vždyť kromě Tuchlovic jsme inkasovali jenom v závěru v Jílovém, a tam to nic neřešilo. V útoku máme také velkou sílu," pochvaluje si Petr Cais.

 

Zpět