SK Lhota - SK Poříčany 3:0 (1:0)

30.08.2017 08:42

3. kolo Ondrášovka krajského přeboru

Hodnocení zápasu trenérem Zdeňkem Kudelou:

"Až ve třetím kole soutěže jsme nastoupili v domácím prostředí. A proti soupeři, který zatím ve dvou předchozích kolech nebodoval. Velice dobře jsme do utkání vstoupili, už po osmi minutách hry jsme šli do vedení. Kwame skvělým křížným pasem vysunul Neumanna, ten přesně odcentroval do pok. území, kde Kudela posunul míč na nabíhajícího Frantu Klímu, který nádherným "volejem" zajistil vedení. A o několik minut jsme mohli vedení navýšit. Kunc však svoji velice pěknou individuální akci nedotáhl přesným zakončením. Zbytek poločasu jsme už pak neúčelně drželi míč a většinově jsme sklouzávali ke zdlouhavé a často nepřesné rozehrávce od středních obránců. 

Ve druhém poločase jsme pak rychle utkání definitivně rozhodli. Danylych snad jako první z našich hráčů v zápase použil kolmou průnikovou přihrávku mezi obránce soupeře. A přesně v takových situacích se orientuje Kudela. Ve sprintu míč převzal a vřítil se do pokutového území, kde jej nedovoleně zastavil jeden z obránců. Logicky následovala žlutá karta hráči a penalta, kterou proměnil Martin Šalamoun. I třetí gól jsme vstřelili po standardní situaci. Po Kudelově rohu se před brankou soupeře nejlépe orientoval Eric Kwane a odražený míč umístil k tyči poříčanského brankaře. Bylo rozhodnuto. Soupeř si za celý zápas vytvořil jedinou příležitost, když jejich útočník chytrou střelou přehazoval našeho Vošmíka. Trefil však břevno jeho branky. V závěru jsme mohli skóre ještě navýšit. Šalamoun však hlavou netrefil odkrytou branku a Popok se se svojí šancí také unáhlil. Po závěrečném hvizdu rozhodčího tak v areálu našeho útulného stadionu zavládla pohoda, když si hráči radostně sdělovali své dojmy se spokojenými fanoušky."

StřelciLhota - F. Klíma (8.), M. Šalamoun z pen. (51.), E. Kwame Adjei (68.)

Sestava SK Lhota: M. Klíma / R. Mantlík (46. L. Primus), R. Neumann, R. Hejduk, T. Vlasatý / E. Kwame Adjei / D. Danylych, J. Kunc (72. L. Havelka), F. Klíma (90. A. Popok), R. Zlata (83. M. Šalamoun) / M. Kudela

Sestava SK Poříčany: A. Kopecký / M. Volavka, D. Procházka (76. F. Stárek), L. Mužík, L. Holler, F. Ludvíček, J. Petržílka, J. Slunéčko (68. J. Krombholz), P. Sedláček (5), R. Biško, V. Mužík

Žluté karty: Lhota - M. Šalamoun (61.), A. Popok (90.); Poříčany - J. Slunéčko (16.), P. Sedláček (30.), D. Procházka (50.), L. Holler (83.)

Rozhodčí: V. Pudil / M. Pospíšil, D. Mucha; delegát R. Ploch

Fotogalerie ze zápasu zde: www.sklhota.cz/a-tym/fotogalerie/a2017-2018/#img-7381-jpg

 
Zpět