SK Lhota na turnaji Weber Cup proti Zbuzanům a Hostouni v jednom týdnu

26.02.2012 14:51

SK Lhota - Zbuzany 1:3 (1:1)

střelec SK Lhota - Lukáš Havelka

A tým SK Lhota se během tohoto týdne utkal se dvěma soupeři. Ve středu v podvečer nastoupila Lhota proti Zbuzanům, které hrají III. třídu, ovšem během zimy viditelně posílily tým hráči z vyšších soutěží. Lhota sice začala dobře, když již v 8. minutě otevřel skóre v poslední době skvěle hrající Lukáš Havelka střelou z dálky, která zapadla k tyči. Ovšem ve 35. minutě bylo srovnáno a Lhota nepředváděla vůbec dobrý výkon, soupeř tak zaslouženě vyhrál 3:1, když oba goly padly v rozmezí dvou minut v poslední desetiminutovce zápasu.

Sestava: v brance Martin Šimek, v obraně Jan Havelka, Tomáš Vincenc, Josef Procházka a Daniel Asník (Pavel Linc), v záloze Robin Havlíček (Jakub Jiránek), Radim Mantlík, Lukáš Havelka, Tomáš Procházka (Libor Rychlý), v útoku Jan Vitásek a Václav z Příbrami (Filip Tesařík).

 

Hostouň - SK Lhota 1:2 (1:1)

střelci SK Lhota - Jan Vitásek, Zdeněk Podraný

V sobotním zápase proti sobě nastoupili soupeři, kteří se běžně střetávají i v mistrovských zápasech I.A třídy Středočeského kraje. Rivalita byla znatelná, ovšem v rámci fair play, což se projevilo již před zápasem, když Lhotě nedorazil golman a tak do zápasu nastoupili oba brankáři Hostouně do obou branek. Již v 18. minutě Lhota prohrávala 1:0. Poté přišlo několik spálených šancí ze strany lhoteckého útoku a gól přišel až 2 minuty před poločase, kdy se prosadil po individuální akci Jan Vitásek střelou z vápna. Nástup do druhé půle vyšel lépe Lhotě a v 56. minutě po centru do vápna vstřelil vítěžný gól Zdeněk Podraný na konečných 1:2 pro Lhotu.

Sestava: v brance golman Hostouně, v obraně Robin Havlíček, Josef Hotový, Michal Sterzl, Daniel Asník (Pavel Linc), v záloze Jakub Jiránek (Filip Tesařík), Pavel Dubravský, Lukáš Havelka a Tomáš Procházka, v útoku Jan Vitásek a Zdeněk Podraný (Václav z Příbrami).

Zpět