SK Lhota - ČLU Beroun 6:2 (3:2)

25.09.2017 22:36

7. kolo Ondrášovka krajského přeboru

Hodnocení zápasu trenérem Zdeňkem Kudelou:

"Po výsledkově velice nevydařeném střetnutí v Novém Strašecí jsme chtěli v neděli předešlé odčinit. Od pátečního dopoledne jsme měli konečně po dlouhých tahanicích s rakouskou stranou zaregistrovaného Romana Bednáře. Ovšem pro změnu, aby nebylo vše úplně jednoduché, onemocněl brankář Petr Vošmík, kterého musel obětavě zaskočit Jarda Kučera, který ale také nebyl zdravotně v pořádku.

Do utkání jsme vstoupili výborně, hned v 1. minutě se po Kudelou zahraném rohovém kopu prosadil v pokutovém území umístěnou střelou Roman Bednář. Ze skvělého začátku jsme se však dlouho neradovali. Už za pět minut bylo vyrovnáno, když Šalamoun tak nesmyslně v pokutovém území pouštěl míč za brankovou čáru, že mu jej vypíchl jeden z berounských útočníků a Kučera byl překonán. Ale za dalších osm minut jsme znovu vedli, když Bednář skvěle uvolnil Matyho Kudelu, který utekl hostujícím obráncům a přehodil vybíhajícího brankaře Šebka. A diváci, kteří si v neděli odpoledne našli čas pro osobní účast na útulném stadiónu ve Lhotě, zase nečekali dlouho na vyrovnávací gól. Zlata po velmi pěkném vyvezení míče tak dlouho otálel s přihrávkou, až o míč přišel. Jeho odkrytý prostor nikdo ze středových hráčů nezajistil a rychlé přečíslení berounskými hráči vedlo v našem pokutovém území k dokonalé střelnici. Dvě střely hostů trefily tyč, pak ještě na brankové čáře zabránil gólu Hejduk, ale čtvrtá střela si už cestu za záda Kučery našla - opět srovnáno!!! Naštěstí naši útočníci měli proti Berounu střeleckou formu. Ve 38. minutě uvolnil Renda Zlata Kudelu, Maty opět utekl svý strážcům a v dalším svém samostatném nájezdu tentokrát berounského brankaře Šebka obstřelil. A zase jsme vedli. A vedení jsme už nepustili.

Nutno dodat, že nejenom v prvním poločase jsme se snažili o kombinačně rychlý fotbal. Tedy oproti tomu, co jsme předvedli před týdnem ve Strašecí. Měli jsme i další šance, zejména po standardních situacích, kde jsme těžili z naší výškové převahy. Druhý poločas už byl kompletně v naší režii. Hned po přestávce, po hezké kombinační akci, zvýšil tvrdou umístěnou střelou naše vedení Tomáš Borek. Po další standardní situaci pohotovou dorážkou skóroval Roman Hejduk a skóre zápasu uzavřel dělovkou ten, kdo je také otevíral, tedy opět Roman Bednář.

Až na několik  hrubých chyb v obraně jsme sehráli gólově i celkově herně vydařený zápas. Snad jsme tak poněkud částečně napravili vysokou porážku z předcházejícího kola."

 

StřelciLhota - R. Bednář (1., 77.), M. Kudela (15., 37.), T. Borek (46.), R. Hejduk (65.); Beroun - J. Krůta (7.), J. Počta (25.)

 

Sestava SK Lhota: J. Kučera / T. Vlasatý (80. R. Mantlík), R. Hejduk, M. Šalamoun, R. Neumann / E. Kwame Adjei, F. Klíma (67. L. Primus), R. Zlata, T. Borek / R. Bednář (80. J. Kunc), M. Kudela (K) (71. A. Popok)

Sestava ČLU Beroun: P. Šebek / J. Krůta (70. D. Soukup), D. Počta, J. Král, M. Krčma, J. Počta, P. Pipiška (K), D. Rigo, T. Ježek, M. Štrougal (62. L. Markvart), M. Horel

Žluté karty: Lhota - R. Mantlík (85.), M. Šalamoun (87.); Beroun - J. Král (45.)

Rozhodčí: M. Vyhnanovský / M. Šefara, T. Brožek; delegát R. Ploch

 
 

 

Zpět