Kladenský deník o zápase SK ČERNOLICE - SK LHOTA

23.08.2012 19:31

Černolicím jasnou výhru doslova darovali

Jan Vitásek v souboji s dokeským Tomášem Vlasatým. Teď jsou z nich spoluhráči, ale zatím si spolu nekopli - Vitásek v Černolicích chyběl.

Jan Vitásek v souboji s dokeským Tomášem Vlasatým. Teď jsou z nich spoluhráči, ale zatím si spolu nekopli - Vitásek v Černolicích chyběl. Autor: Foto: Bohumil Kučera

21.8.2012 18:48

Lhota – Zápas v Černolicích byl na síly fotbalistů Lhoty. I když porážka 1:4 je nakonec zbytečně vysoká, hostující hráči ve 2. kole I. A třídy udělali příliš mnoho opravdu laciných chyb.

 

„Nemohu říci, že bychom hráli úplně špatný fotbal, ale chyby byly takové, že z nich dávali domácí góly prakticky zadarmo," litoval kouč Lhoty Miroslav Toncar.

Duel se nepovedl zejména brankáři Šimkovi, toho ale Toncar bránil s tím, že mužstvu odevzdá maximum v jiných střetech. Při první brance třeba přihrával stoperu Sterzlovi, aniž by ten cokoliv tušil. A při druhém se mu nepovedl výkop.

Na vedení 2:0 pro Černolice odpověděl po přestávce pěkným TK Asník (2:1), ale čtvrt hodiny před koncem přišla další minela hostů a bylo jasno. Černolice navíc po kombinaci přidaly i čtvrtý zásah.

Hosté se museli obejít bez strůjců jejich výhry se Slaný. Nehrál útočník Vitásek a brzy se zranil Procházka. Poprvé naopak hrál Vlasatý, jenž přišel z Doks.

Autor: Rudolf Muzika

Zpět