Kladenský deník o prvním mistrovském zápase SK LHOTA - SK SLANÝ (12.8.2012)

16.08.2012 17:34

Lhota konečně přetlačila Slaný, padlo ale Vraný

Lhota (v zeleném) - Slaný 2:1.

Lhota (v zeleném) - Slaný 2:1. Autor: Mirka Minářová

12.8.2012 20:01

Kladensko - Neděle přinesla jediné vítězství týmu z Kladenska v I. A třídě. Lhota si doma poradila v derby se Slaným 2:1, nečekala se ale porážka Vraného na hřišti nováčka z Cerhovic 1:2.

Vranští vedli brankou Maliňáka z TK, ale náskok nejenže neudrželi, ale dostali dva góly a domů jeli bez bodu, ačkoliv jsou jedním z favoritů soutěže.

Lhotě v derby vystačil k výhře první poločas. Paradoxně v něm moc nepředvedla, ale Vitásek dal gól už z první šance a pak si vymodlil na Majtaníkovi pokutový kop. Hodně nepřesný sudí Košťálek ho odpískal, větší chyby ale páchal po obrátce. Mantlík proměnil, ale ve druhé půli Slaný (zatím bez zraněného gólmna Pečonky) exkluzivním angličanem Stibora nahlásilo návrat do hry. Vyrovnat mohl v 71. minutě po pěkné akci Volfa se Stiborem Kroc, ale Šimek Lhotu podržel.

Domácí navíc ve druhé půli hráli podstatně lépe, měli možností daleko víc včetně břevna Vitáska, centry a trestňáky výtečného Procházky, který hrál jako za svých nejslavnějších časů, doslova volaly po brance, a tak je výhra Lhoty  nakonec zasloužená.

Více o zápase Lhota - Slaný čtěte v pondělním vydání Kladenského deníku, o zápase Vraného se dočtete v úterý.

Najdete tam i nové změny v týmech, třeba slánský Hadrika má namířeno do Tuchlovic a jeho spoluhráč Tauš je už ve Zlonicích.

Prohlédněte si fotogalerii ze zápasu Lhota - Slaný:   https://kladensky.denik.cz/galerie/kl0914lhota-slany.html

Zpět