Kladenský deník o IV. reprezentačním plese SK Lhota

25.02.2014 12:11

Ve Lhotě plesaly hvězdy: Podraný, Horák i Tomášové

Zdeněk Podraný má pořádné míče! A nese si je hrdě - jeden vstřelil do sítě Rakovníku sám, druhý z penalty zařídil, faul byl na něho.

Zdeněk Podraný má pořádné míče! A nese si je hrdě - jeden vstřelil do sítě Rakovníku sám, druhý z penalty zařídil, faul byl na něho. Autor: Miroslava Minářová

2.2.2013 09:40

Lhota – Už tradičně pořádají fotbalisté SK Lhota v zimní přestávce svůj sportovní ples. Jeho součástí bylo již počtvrté vyhlášení anket souvisejících se sportovním rokem 2012.

 

Akce se znovu velmi vydařila a lhotecká restaurace U Splavu jako obvykle praskala ve švech. Kromě hráčů, trenérů a členů vedení včetně partnerek se zúčastnilo mnoho příznivců klubu a jako vždy byl ples nekuřácký. O vítězích jednotlivých anket rozhodli sami členové klubu, počet odevzdaných hlasovacích lístků byl 57, což je nový rekord.

Fotbalistou roku byl vyhlášen Zdeněk Podraný (foto) před Liborem Rychlým a vítězem posledních dvou ročníků Radimem Mantlíkem. Čtvrtý skončil Martin Šimek a pátý Jan Vitásek, celkem se umístilo 16 hráčů.

Fotbalistou B týmu se stal s obrovským náskokem Ivan Horák, druhý skončil Petr Hanáček a třetí Lukáš Dolejš, celkem bodovalo 15 hráčů.

Velká bitva se strhla v anketě Objev roku, kde si to mezi sedmi novými hráči rozdali zkušení Tomášové Zimmermann a Vlasatý. Oba nakonec získali stejný počet bodů, takže poháry byly dva.


Nejlepším střelcem loňského roku byl Zdeněk Podraný s rekordními 18 góly, nejvíce branek za B tým dali shodně Lukáš Dolejš a Tomáš Rác. Čestné uznání za celoživotní přínos klubu předali předseda klubu Ivan Horák a loňský laureát Milan Porcal dlouholetému hráči, trenérovi mládeže a funkcionáři Jiřímu Mošničkovi.

Nově se předávaly medaile a poháry i třem nejlepším mezi nejmenšími: mladším žákem roku se stal František Stolár, ve starší přípravce vyhrál Matyáš Braun a v mladší Radim Chvátal.

Zpět